Tippek, amelyeket figyelembe kell venni, ha replikája Rolex órákat árusít

Ha Rolex replika órák szeretne eladni, akkor számos szempontot érdemes észlelni annak értékének meghatározásához. Noha a Rolexról ismert, hogy megőrzi értékét az évek során, olyan tényezők, mint a modellszám, állapot, kereslet és a kísérő elemek mind befolyásolják a Rolex valódi piaci értékét.
A hamis Rolex értékének meghatározásakor az első dolog, amelyet figyelembe kell venni, a referencia- vagy modellszám. A hivatkozás egy 4-6 számjegyű szám, amely a tok oldalába van gravírozva, és a fülek között 12 órakor található. Helyzete miatt az órakarkötő vagy -sáv eltávolítása az egyetlen mód a referenciaszám megtekintésére. Ha azonban a Rolex számára megfelelő papír van, akkor a referenciaszámot a megfelelő papírokban is megtalálhatja.
A Rolex órájának évére támaszkodva a sorozatszám a két hely egyikében található. A 2005 előtti modellek esetében a vésett sorozatszámot a házba, a fülek között, 12 órakor helyezték el. Egy Rolex eladásakor a karkötőt vagy a hevedert szintén módosítani kell a sorozat megtekintéséhez.

r4
Három évvel ezelőtt a Rolex másolat kísérte az esetet gravírozással a belső karimán az a.k.a újjáépítés sorozatszámával, és 2008-tól a sorozatszámot csak az újjáépítésen szerepelték. Az órától eltekintve, a sorozatszám látható a Rolex megfelelő papíron is. A sorozatszám egy adott órát azonosít, és körülbelül jelzi az óra gyártásának dátumát. A hamis Rolex megváltoztatta a sorszámokat, hogy az évek során betűket is tartalmazzon, nem csupán számokat.
Miután megtalálta a Rolex modellt és sorozatszámot, megvizsgálhatja az óra piaci értékét. Valahogy a luxus órák tulajdonosai nagyobb értéket tulajdonítanak az időmérőjükhöz, mint amennyit tényleg megéri. Hasznos megjegyezni, hogy egy Rolex valódi piaci értéke attól függ, mennyit hajlandó a vevő fizetni érte – függetlenül attól, hogy mennyit vásárolt meg eredetileg, és mennyi érzelmi értéket képvisel hozzá. Természetesen a ritka darabok magasabb eladási árakat fognak eredményezni, mint a szokásosabbak. fg
Az egyedi hamis Rolex állapota jelentősen befolyásolja az értéket, ezért ha egy Rolex eladását fontolgatja, vegye figyelembe annak kopását. Ha a szüreti Rolex órákról van szó, annak állapota bonyolult dolog, amikor eladni szeretnéd a Rolex-ot. Az öregedés bizonyos jeleit, például a trópusi tárcsákat és a patinát a gyűjtők valóban keresik. Emellett a szüreti replika órák árral nem szabad csiszolni, amikor karbantartják őket, mivel ez valójában lecsökkent egy órát. Minél eredetibb alkatrészeket tartalmaz egy Rolex, például az eredeti karkötő, tárcsa és előlap, annál értékesebb lesz.
A kísérő dobozok és papírok növelik az értéket, ha Rolex másolatot árusít. Ezek olyan tételek, amelyeket a vevők keresnek, amikor egy előre tulajdonban lévő Rolex órát fizetnek. Nem csak az eredeti doboz és az iratok megerősítik az adott Rolex hitelességét, hanem akkor is, ha az órát a dobozában tárolták, amikor nem használták, hanem csak lazán helyezték el egy fiókba, akkor valószínű, hogy az óra jobb állapotban van.