Bevezetés a Tudor Órákhoz, a Black Bay Ultimate-hoz

Mióta Tudor 2013-ban visszatért az amerikai piacra (majdnem egy évtizedes csend után), a márka hosszú utat tett meg, premier órák készítésévé vált, és vonzó termékek széles skáláját kínálja, beleértve szilárd kialakítást, prémium anyagokat, belső mozgást és kiváló érték. A fekete öböl a Tudor számos óragyűjteményéből a legváltozatosabb és legnépszerűbb. A Tudor folyamatos új modellekkel történő bővítésével a fekete öböl vonalának több mint tucat változata van. Összeállítottunk egy Tudor fekete öböl vásárlási útmutatót, amely fefreplikalvázolja a két tudós hasonlóságait és különbségeit.replika órák
A Black Bay 2012-ben indult egy Tudor replika órák ihlette búvárórával. A sziluett, a tárcsa végrehajtás és a kupolakristály 1954 óta emlékezteti a 7922 kagylóherceg tengeralattjáróra, a nagy körkorona alakja a “nagy korona” tengeralattjáró ref. A 7924 1958-ban indult, és kürtjével “hópehely” keze a hetvenes években volt a francia haditengerészet Tudor búvárórája.
Az elmúlt nyolc évben Tudor kibővítette a fekete öböl kollekcióját, nemcsak búvárórákkal, hanem egyszerűbb időmodellekkel, praktikus kettős menetrendekkel és sportidőmérőkkel, miközben megtartotta a fekete öböl alapterveit. Ezenkívül 2016 óta a Tudor a fekete öbölmodellek sok részét belsőleg beépített mozgatással szerelte fel, helyettesítve az eta alapú féknyereket, amelyekre a márka eredetileg támaszkodott.
A Tudor fekete öböl sorozatának nagy része búvár órák, és a mag tipikus 79230 fekete öböl számú. A 79230 fekete öböl 2016-ban került forgalomba (az előző 79220 szám helyett), és új belső mozgalommal bővült, egy retro stílusú szegeccsel. karkötő és egy Tudor pajzs logó a számlapon, amely a Tudor rózsa logót váltja fel. Fekete öbölbíró 79230 sport 41 mm-es acél tok, az egyirányú előlap teteje, és választhat Burgundia, kék vagy fekete alumínium előlap betét között. A hópehely mutatók, a kristálykuplák és az ívelt korona formák mind tiszteletben tartják Tudor régi búváróráit. Másrészt a 41 mm-es méretek, a zafírkristályok és a belső cosc által tanúsított automatikus mozgás felelnek meg a modern búvárórák elvárásainak. Tudor fekete öböl számos sávválasztékkal, beleértve acél karkötőt, bőrpántot vagy szövetszalagot.
Ez a verzió a fekete öböl sötétként elnevezett változata az alapvető tudnivalókat veszi az eredeti fekete öbölből, de fekete PVD-t visel. Van még egy fekete öböl bronz, amely nemcsak bronztokkal és szürke kerettel rendelkezik, hanem sokkal nagyobb, 43 mm átmérőjű is. Noha a fenti fekete öbölű búváróra időzített, Tudor bemutatta a legújabb fekete öbölű acél karórát és a fekete öbölben lévő S&G órát is. Bár mindkét telefon 41 mm-es tokkal rendelkezik, az előbbi minden acélból készül, beleértve az előlapot is, míg az utóbbi kéttónusú, acéllemezből készült, arany háttérrel rendelkező színséma. És 58 fekete öböl, az 1958-as 7924-es nagykorona tiszteletére. Kis 39 mm-es acél tokjával, aranyozott számlapjával és előlapjával ez a fekete öböl a leginkább retro sorozat.