A Panerai új, korlátozott kiadású termékeket dob ​​piacra

A Panerai bejelentette, hogy ősszel két új időmérőt dob piacra, mindegyiket korlátozott példányszámban. Az egyik kizárólag a Panerai e-kereskedelmi platformján keresztül érhető el; a másik új kompozit anyagot mutat be a tárcsán. Olvassa el, ha többet szeretne megtudni a Merülő Azzurro – 42 MM-ről és a Luminor Luna Rossa GMT – 42 MM-ről.
Az „Azzurro” a Panerai Merülő Azzuro-ban – 42 mm – a legérdekesebb elemre utal – a matt kék kerámia gyűrű fokozatos merülési mérleggel, egyirányú racsnis keretbe szerelve. A párna alakú tok AISI 316L acélból készült, szatén szálcsiszolt felülettel, átmérője 42 mm. A ház jobb oldalán a megszokott reteszelő koronavédelem és a csavarozott acél tok hátlap biztosítja a vízállóságot 300 méterig.
Egy másik, 240 darabra korlátozott modell a Panerai replika órák és az olasz Luna Rossa csapat együttműködésének legfrissebb eredménye, a kihívók a közelgő Prada Cup Challenge válogatási sorozatban, amely 2021-ben az Amerika 36. kupájának ad otthont. A Rossa GMT – 42 MM Luminous-ot a Made from Scafotech gyártja, egy új csúcstechnológiájú polimer, amelyet az olasz csapat AC75 jachtjának hajótestéből és szárnyashajóiból összegyűjtött és újrahasznosított szénszálmaradványokból készítenek. Másrészt az előlap egy másik ilyen kompozit anyagból, a Carbotechből készül, amelyet a Panerai azóta használ, hogy néhány évvel ezelőtt bemutatták az óraiparban. Ez a két anyag egyedi textúrájú megjelenést kölcsönöz komponenseinek.
A 42 mm-es ház homokfúvott titánból készül, és tartalmaz egy szabadalmaztatott híd típusú koronazáró mechanizmust. A szendvicsszerkezet számlapján lévő számok és indexek fehér Super-LumiNova-ba merülnek, amely gyenge fényben élénkzölden világít. A tok belsejében, a csavart dodekagonális tok hátul mögött Panerai P.9010 / GMT öntekercselő mozgása található, három napos két sávos teljesítménytartalékkal, amely az órákat, perceket, kis másodperceket, dátum kijelzőt és GMT kijelzőt táplálja. második időzóna.