TAG Heuer megjelent az új Carrera kaliberű 1887 kronográf hogy megtörje a csendet

 

ezekIMG_2982 IMG_2983ben a napokban, a híres replika óra, hogy a cég a TAG Heuer tűnik lehorgonyozni némán a hibás mutat be néhányat az új replika óra modellek. noha ez csak néhány felületes feltételezés, hiszen nem is olyan sok részletes adnak ki jelenleg, azt már világos, hogy a TAG Heuer szembesül a kínos helyzetet. emlékezni a márka 150. évfordulója, a TAG Heuer nemrég bevezetett a kaliber 1887 automata szerkezet, amelyben leszögezte, mint egy teljesen új mozgalom függetlenül létrehozott és a házon belüli által is.
TAG Heuer Carrera tag-Heuer kiadott egy regényt kronográf kaliber 1887, az asztal, elfogadja acél kifinomult esetben, 41mm, tükröződésmentes zafír üveg, asztali tükör, vízálló 100 méter. ezüst és fekete számlap kétféle színben foglalkoztatják. bár én hiszek a TAG Heuer kell bizonyos tárgyalási Seiko előtt, még mindig szeretnék kezelni. A jó oldala az, hogy a TAG Heuer hoz létre, és össze a kaliber 1887 limitált magukat anélkül, Seiko részvételét.
TAG Heuer kaliber 1887 automata kronográf
TAG Heuer lehetett ártatlan, ha nem vesz részt a közösség. Itt már én remek az online replika óra közösség, aki elkapta a TAG Heuer a piros hozott. és ez az esemény is azt bizonyítja, hogy az internet is egy jó hely, amely valóban képes tenni valamit a jó, hogy a replika óra iparhoz. , Jean-Christophe Babin, vezérigazgatója TAG Heuer, tette azonnali választ on-line a helyzet kezelésére. ő őszintén elismerte a TAG Heuer hiba, és hogy a kaliber 1887-ben alapvetően a Seiko 6s37.
Azt hiszem, az emberek, akik mellett ez a márka továbbra is vásárolnak termékeket ‎replika órák, hogy bár tudják ezt a helyzetet. amennyire én vagyok érintett, mint egy hűséges rajongója a TAG Heuer, azt hiszem, hogy a cég, mint egy tekintélyes replika óra cég, aki híres a kiváló replika óra tervez, ez teljesen felesleges, hogy a cég megpróbálja túl nehéz, vagy túl gyors mozgás tervezése és bemutatása néhány vadonatúj csodálatos alkotásait.